Å beholde grønn energi i hjemmet trenger ikke være vanskelig, og har mange fordeler for deg og din familie! Bare ved å installere en programmerbar termostat eller slå av lysene når du forlater et rom kan hjelpe. Les denne artikkelen for flere tips om hvordan du bruker grønn energi!

Resirkulering er en av de enkleste oppgavene som kan skape et grønnere hjem. Noen byer inkluderer automatisk kostnader for resirkulering i søppelsamlingen, så se nærmere på dette! Hvis ikke, vil visse stater, inkludert Michigan, betale forbrukerne for å returnere flasker etter bruk. Resirkulering er en av de beste måtene å redusere energikostnadene!

Hvis du vurderer å bytte til grønne energikilder, er det enkleste du kan gjøre å ringe din nåværende elektriske leverandør og se om tilbudet gir grønn energi. Mange elektriske selskaper tilbyr disse strømkildene til sine kunder. De kan imidlertid koste litt mer for å oppveie mengden penger de ville ha måttet investere i kildene.

Sett datamaskinen slik at den går i dvale når du ikke bruker den på mer enn 10-15 minutter til enhver tid. Mens de fleste tror at skjermsparere sparer energi, gjør de ikke det, og bør ikke brukes som et alternativ til å sette datamaskinen i hvilemodus.

En vindturbin kan hjelpe deg med å kutte strømregningen med hele 90%. Før du investerer i denne typen utstyr, må du finne ut om vinden er sterk nok til å produsere mengden energi du trenger, og få en profesjonell til å hjelpe deg med å velge riktig størrelse på turbin.

Som en måte å leve grønnere på, kan du kjøpe strømuttak til hjemmet ditt. I områder der du har flere elektronikk, kan du bruke disse strømuttakene som et sentralt knutepunkt hvor du kan slå av all strøm til disse elektroniske enhetene når de ikke er i bruk. For eksempel, hvis du har et hjemmekontor, ved å koble til datamaskinen, skriveren, den trådløse ruteren og skrivebordslampen til en strømkontakt, kan du slå dem av med en enkelt bryter når du er ferdig med dagens arbeid.

Det er lett å finne initiativet til å gjøre huset ditt grønnere når du vurderer de mange skatterefusjonene som tilbys for energieffektive forbedringer. Sørg for å beholde alle kvitteringer knyttet til slike forbedringer, ettersom den amerikanske regjeringen for tiden lar huseiere trekke kostnader for alt fra nye vinduer til stormdører til ovner og isolasjon.

Ikke bruk mye varme om vinteren hvis det ikke er helt nødvendig. Hvis hjemmet ditt er kaldt, bruk varmere klær, som en genser og joggebukse. Dette sparer deg for å bruke energi som er nødvendig for å opprettholde varme på det høye nivået.

Å spare energi er en av de viktigste tingene vi alle kan gjøre for å gjøre verden til et bedre sted. Det er nødvendig å huske miljøet for å redusere forurensning og gjøre global oppvarming til en mindre trussel. Husk tipsene i denne artikkelen for å gjøre hjemmet ditt grønnere!