Gjennomsnittsboligen i USA bruker mer enn to tusen dollar på energi hvert år. Over tid kan det virkelig gi store mengder penger og overdrevent misbruk av miljøet. For å finne ut hvordan du gjør hjemmet ditt til et mer miljøvennlig sted og sparer deg mye i prosessen, fortsett å lese.

Snakk med strømselskapet om å motta strøm fra en fornybar kilde. Mange storbyområder får noe av kraften fra vannkraft-, geotermiske, sol- eller vinddrevne anlegg. Ofte kan elselskapet ganske enkelt bruke en viss mengde strømregning på fornybar energi uten at du trenger å gjøre andre endringer.

Hvis du planlegger å bli grønnere, bør du vurdere å fikse kraner som lekker. Hvis du gjør dette, reduseres mengden vann du bruker, og som et resultat vil du ha mer varmt vann i hjemmet ditt. Dette kan virkelig hjelpe hvis du sliter med å ha nok varmt vann i dusjen.

Bruk gardiner for å hjelpe deg med å holde grønt. Hvis det er sommer og du vil at rommet skal holde seg kjølig, trekker du gardinene i løpet av dagen slik at solen ikke skinner inn. Hvis det er vinter, og du vil at rommet skal holde seg varmt, åpner du gardinene og slipper solen inn rommet ditt.

Har du en gård? Gårder er det perfekte stedet å sette et vindturbin. Hvis du ikke har en gård, kan du kanskje leie av noen. Turbinen bruker ikke bare minimalt med land, den kan gi deg gratis energi.

Benytt deg av vifter inne i hjemmet. Du kan enkelt bruke gulvvifter eller installere en takvifte for å øke luftstrømmen inne i hjemmet. Du kan bruke disse selv om du allerede har et klimaanlegg fordi du kan skru termostaten høyere og bare bruke viftene for luftbevegelse.

Hvis du tenker på å bytte til solenergi, må du undersøke først. Noen byer har begrensninger for antall samlere de tillater. For å omgå disse begrensningene, tenk på å få naboene til å bli med deg og få en solenergienhet som kan gi strøm til en liten gruppe hjem.

Kjøp sollys til hagen din og utendørs gangveier. Disse dekorative lysene er relativt rimelige og legger ikke til strømregningen. I løpet av dagen absorberer disse lysene strøm fra solen. Om natten lyser de opp området med den lagrede energien. Dette er en fantastisk måte å redusere energiforbruket ditt mens du forskjønner hagen din.

Kjøp en solovn for å dekke behovene til kjøkkenet ditt. Bruk vanlige husholdningsartikler til å lage en solovn. Sett et stykke av et gammelt vindu i en eske og legg folie inne i esken for å reflektere solens stråler. Temperaturen i disse ovnene kan varme opp til 300 grader, de kan settes sammen på få minutter, og den eneste energien de bruker er solen.

Med tanke på pengene du kan spare og fordelene med miljøet som grønn energi gir, bør du starte hjemmet ditt på en grønnere vei. Forhåpentligvis har du lært mange nyttige tips fra denne artikkelen om hvordan du kan gjøre grønn energi til en del av hjemmets drift og begynne å spare penger og miljø i dag.